Υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας
Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη αντοχή. Η σειρά περιλαμβάνει μηχανές με 1, 2 ή 3 group. Ένα εύρος επιλογών που κάνουν την μηχανή αυτή ένα καθαρά επαγγελματικό μηχάνημα σε ένα οικιακό περιβάλλον.

Tam-tamper
Το μοντέλο mobile filter holder (ground coffee/versatile) περιλαμβάνει ένα tam-tamper: Επαγγελματικό tamper (57 mm) από αλουμίνιο, σχεδιασμένο από τον Marc Aranyó.
Special ακροφύσιο cappuccino
Ανοξείδωτο ατσάλι. Περιστροφή 360°. Το ακροφύσιο παραμένει δροσερό στην αφή, μειώνοντας την πιθανότητα εγκάυματος.

Η συσσώρευση γάλακτος περιορίζεται στο ελάχιστο, κάνοντας εύκολο τον καθαρισμό.
Ισχυρή, απεριόριστη παραγωγή ατμού / Ζεστό νερό
Το νέο group από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι εγγυάται συνεχή, απεριόριστο ατμό. Η περίοδος ζωής του είναι πλέον πολύ μεγαλύτερη λόγω του ότι δεν συσσωρεύονται άλατα στο κύκλωμα από ανοξείδωτο ατσάλι.
Δοχείο νερού 2 λίτρων
Το αφαιρούμενο δοχείο νερού είναι εύκολο στο καθάρισμα και σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τη στάθμη νερού με μια ματιά! Μπορείτε να το γεμίσετε, ακόμη και όταν η μηχανή είναι σε λειτουργία.
Επιφάνεια θέρμανσης φλυτζανιών (cup warmer)
Όπως και στις μεγάλες, επαγγελματικές εσπρεσσιέρες, η επιφάνεια στο επάνω μέρος της μηχανής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατά ζεστά τα φλυτζάνια, έτσι ώστε ο καφές να σερβίρεται πάντα στη σωστή θερμοκρασία.

Μεγάλη επιφάνεια 270 mm x 315 mm. 100% λειτουργική (Δοχείο νερού στο πλάι)
Δίσκος από ανοξείδωτο ατσάλι
Ομορφιά και απλότητα. Γεωμετρικό σχέδιο που θυμίζει τις παλιές, καλές μηχανές espresso. Εύκολο στο καθάρισμα με δίσκο περισυλλογής απορριμάτων καφέ.
Μεταλλικοί διακόπτες
Η υψηλή ποιότητα της μηχανής την κάνει πολύ ευχάριστη στη χρήση. Industrial στυλ. Με μπλε LED.
Με φωτισμό!