Thermoblock από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι
  • Καθαρό νερό για υπέροχη γεύση. Εδώ το νερό ανανεώνεται συνεχώς και καθαρίζεται πριν από την παρασκευή κάθε καφέ. Η γεύση και το άρωμα του καφέ δεν επηρεάζονται. Λόγω τού ότι το νερό δεν μένει στάσιμο στο boiler, αλλά θερμαίνεται συνεχώς, η ποιότητά του δεν επηρεάζεται.
  • Θερμική σταθερότητα. Ποιότητα στο φλυτζάνι σας. Χάρη στη μεγάλη του χωρητικότητα και στην εσωτερική σωλήνωση, η οποία είναι πάνω από ένα μέτρο. Βελτιωμένος ηλεκτρονικός έλεγχος της θερμοκρασίας.
  • 100% ασφαλές για κατανάλωση. Κύκλωμα νερού από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316. Κανένα ίχνος μεταλλικού στοιχείου στο νερό.
  • Μειωμένη συσσώρευση αλάτων. Το εύκολο στο καθάρισμα κύκλωμα νερού από ανοξείδωτο ατσάλι εμποδίζει τη συσσώρευση αλάτων.
  • Ατμός. Απεριόριστη παραγωγή ατμού. Συνεχής πίεση. Αποκλείοντας να προκληθεί ζημιά στο θερμαντικό στοιχείο λόγω χαμηλών επιπέδων νερού. Ποιότητα και αξιοπιστία.
Fixed filter holder
(coffee pods only)

Το σταθερό σύστημα Fixed filter holder διαθέτει αποκλειστικό, κατοχυρωμένο σχέδιο, το οποίο επιτρέπει την ευκολία στη χρήση και την αφαίρεση των ESE pods. Επίσης, το thermoblock κάθιστά δυνατή την απεριόριστη παραγωγή ατμού.
Mobile filter holder
(versatile)
Το σύστημα αυτό υποστηρίζει και τη χρήση αλεσμένου καφέ και ESE pods. Επίσης, το thermoblock κάθιστά δυνατή την απεριόριστη παραγωγή ατμού.
Ground coffee
ESE coffee pods
Coffee capsule (OPTIONAL)
Επαγγελματικό group

Το νέο group κατασκευάζεται από χαλκό χωρίς μόλυβδο.

Επαγγελματικό Filter holder
Ακολουθώντας τη φιλοσοφία χρόνων της, η Ascaso χρησιμοποιεί επαγγελματικά εξαρτήματα και χαρακτηριστικά και στις οικιακές της μηχανές. Όλες της οι μηχανές διαθέτουν filter holder από επινικελωμένο ορείχαλκο και φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι (για μονό ή διπλό espresso) κι ένα ειδικό φίλτρο για ESE pods.

Χάρη στον εργονομικό της σχεδιασμό, η Ascaso Steel αναδύει μια ισχυρή αλλά ευχάριστη αίσθηση. Αντιολισθητική λαβή. Κλίση 10° για ευκολία στη χρήση, ενώ η οριζόντια τοποθέτηση του filter holder στο group εξασφαλίζει την ιδανική πίεση στον αλεσμένο καφέ.
Επαγγελματικά φίλτρα
Εκτός από τα παραδοσιακά φίλτρα, η Ascaso Steel διαθέτει την τελευταία τεχνολογία στην προετοιμασία ενός καφέ, με το νέο "super-foam" φίλτρο για έναν έξτρα κρεμώδη espresso. Τα ειδικά pressurised φίλτρα για μονή ή διπλή δόση παράγουν το πιο κρεμώδες αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το χαρμάνι καφέ ή την άλεσή του.

5 στάνταρ επαγγελματικά φίλτρα (2 παραδοσιακά, 2 pressurised, 1 για ένα ESE pod)
Απλά φίλτρα?
Τα φίλτρα που διατίθενται με όλες τις μηχανές Ascaso είναι υψηλής ποιότητας, προσεγμένης κατασκευής και ποιοτικών υλικών (AISI 304).
Η πρωτοποριακή διαδικασία παραγωγής εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά, για κάθε φίλτρο, για κάθε μικρή του οπή. Αν κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, θα υπήρχαν σημαντικές ανομοιομορφίες στην εκχύλιση και στο τελικό αποτέλεσμα στο φλυτζάνι σας.

Οι κυκλικές διατρήσεις (οπές), είναι απόλυτα ομοιόμορφες και πάντα ίδιων διαστάσεων μεταξύ τους (μέγιστη απόκλιση 0,02 από την μία οπή, στην άλλη).
Ο σχεδιασμός τους (γεωμετρική πυραμίδα για τις οπές και γωνία 94°) εγγυάται την ομοιόμορφη εκχύλιση του καφέ, μειώνει τα πιθανά υπολείμματα, καθώς και το μπλοκάρισμα των οπών.

Ντουζιέρα υψηλής ποιότητας
Χωρίς συγκόλληση. AISI304Αντλία νερού 20 bar
Η επαγγελματική αντλία νερού επιτρέπει στο νερό να περάσει μέσα από τον καφέ, έχοντας πάντα τη σωστή πίεση για την ανάδειξη του καλύτερου αρώματος, της γεύσης και των λοιπών οργανοληπτικών χαρακτηριστικών.
Τρίοδη, solenoid βαλβίδα
Αυτός ο τύπος βαλβίδας επιτρέπει στη μηχανή να κάνει dry filtering, αποτρέποντας αποτρέποντας την υπερπίεση και εξαλείφοντας τα σταξίματα. Κατασκευασμένη από ορείχαλκο, χωρίς μόλυβδο (OT 57) και επικάλυψη από ανοξείδωτο ατσάλι AISI316.
OPV

Εξωτερικά ρυθμιζόμενη βαλβίδα πίεσης.

Επαγγελματική βαλβίδα ατμού
Νέα, εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Απλή, χωρίς υψηλό κόστος σε περίπτωση που χρειαστεί να επισκευαστεί. 
Κλειστό κύκλωμα με υψηλής αντοχής υλικά Viton®