Απεριόριστες δυνατότητες με τη νέα Α800 για διαχείρηση ακόμη και των πιο υψηλών απαιτήσεων

Ολόκληρη η κουλτούρα γύρω από τον καφέ είναι τρόπος ζωης! Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν διαθέσιμη τέτοια ποικιλία από επιλογές κι ευκαιρίες για να απολαύσετε το δικό σας, μοναδικό ρόφημα. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να ανακαλύψετε τον καφέ εκ νέου και οι εκπλήξεις δεν έχουν τέλος. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάστηκε η Α800. Μπορεί να προσφέρει οποιδήποτε ρόφημα επιθυμείτε με άψογη ποιότητα. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ - η ικανότητά της για ασυναγώνιστη ποιότητα είναι δεδομένη!Απαράμιλλη απόδοση

Με το τριπλό boiler system και την διαισθητική αντίληψη λειτουργίας, η Α800, είναι σχεδιασμένη για να διαχειρίζεται μεγάλες ποσότητες ροφημάτων σε ελάχιστο χρόνο. Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία FoamMaster™, το δοχείο σοκολάτας, τη δυνατότητα λειτουργίας ακόμα και 3 μύλων άλεσης, το flavor station (προαιρετικά) και τη δημιουργικότητα του χρήστη μπορεί να παρασκευάσει τα πάντα – και πάνω απ' όλα, τα ροφήματα που επιθυμείτε.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της A800

Χωρητικότητα μεγάλης κατηγορίας

Η υπεραυτόματη μηχανή καφέ Α800 είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει υψηλής ποιότητας ροφήματα σε μεγάλες ποσότητες και σε πολύ γρήγορο χρόνο. Πρέπει να ετοιμάσετε έναν τέλειο espresso, να φτιάξετε λίγο αφρόγαλα και ταυτόχρονα να ετοιμάσετε κι ένα τσάι; Χάρη στο επαγγελματικό, τριπλό boiler system δεν υπάρχει πρόβλημα! Επιπλέον, το ειδικό εξάρτημα της μηχανής για αφρόγαλα μπορεί να χειριστεί ακόμη και τις μεγαλύτερες ποσότητες με φοβερή επιδεξιότητα.

EasyClean: Αυτόματο σύστημα καθαρισμού

Το αυτόματο σύστημα καθαρισμού EasyClean συμπεριλαμβάνεται στην standard έκδοση της μηχανής για να διασφαλιστεί ότι τηρούνται ανά πάσα στιγμή ακόμα και τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής της HACCP.

  • Επιστημονικά αποδεδειγμένος καθαρισμός: απλούστερος, γρηγορότερος, αυτόματος καθαρισμός για υποδειγματική υγιεινή
  • Αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού: αυτόματη διαδικασία, προσθήκη υγρού καθαριστικού με το χέρι για μέγιστη άνεση και ασφάλεια

FoamMaster™: Ονειρεμένη ποιότητα στο αφρόγαλα

Με την FoamMaster™ έχετε εγγυημένα, κάθε φορά τέλειο αφρόγαλα που θα ευχαριστήσει απόλυτα τους επισκέπτες σας.

  • Ασυναγώνιστη ποιότητα στο αφρόγαλα: Η σύσταση και η πυκνότητά του μπορούν να ρυθμιστούν, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσφέρετε ροφήματα με "στρώσεις", όπως για παράδειγμα ο latte macchiatto
  • Εξαιρετική σύσταση: Ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες, υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες
  • Αστείρευτη δημιουργικότητα: αμέτρητοι συνδυασμοί με ζεστό και κρύο αφρόγαλα ή ζεστό και κρύο γάλα
  • Δύο ποικιλίες γάλακτος, δυο παράλληλα κυκλώματα ψύξης: ιδανικό για διαφορετικές ή διάφορες ποικιλίες γάλακτος

Περισσότερα για την Franke FoamMaster™

Συμβατή με κάθε εξωτερικό ψυγείο

Είτε διαθέτετε ήδη ψυγείο για το γάλα, είτε έχετε το 12λιτρο ψυγείο της Franke, Α800 σας καλύπτει! Με οποινδήποτε συνδυασμό, η ποιότητα στο αφρόγαλα παραμένει εξαιρετική.

Ανακαλύψτε τα ψυγεία γάλα της Franke

Μεγαλύτερη ευελιξία

Η Α800 προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας. Επιθυμείτε έναν τρίτο μύλο για το αγαπημένο χαρμάνι; Ένα Flavor – station ή έναν θερμαντήρα φλυτζανιών; Με την Α800 έχετε τη δυνατότητα να τα προσθέσετε όλα σταδιακά!

Find out more about Franke coffee maker options

Νέο, άνετο display

Το νέο, βολικό touchscreen 14.4 ιντσών της A800 σας προσκαλεί να επιλέξετε το ρόφημα που επιθυμείτε με τη μεγαλύτερη ευκολία. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει παρουσιαστεί με τόσο ελκυστικό και έντονο τρόπο η ποικιλία ροφημάτων που μπορείτε να επιλέξετε με εικόνες υψηλής ανάλυσης, ενώ σίγουρα θα αγαπήσετε την πλοήγηση στο μενού.