Α1000 - Το νέο επίπεδο απόλαυσης

Έχουμε συγκεντρώσει την εκτεταμένη μας γνώση, την εμπειρία μας, το καινοτόμο μας πνεύμα και το πάθος των μηχανικών μας για να κατασκευάσουμε την πρωτοποριακή A1000!

Η A1000 έχει σχεδιαστεί για να χαρίσει στον καθένα, τη δική του μικρή στιγμή πολυτέλειας. Όποιος κι αν είναι ο αγαπημένος σας καφές, η A1000 μπορεί να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. Η A1000 είναι το εισητήριο για έναν καφέ πιο προσωπικό από ποτέ! Καλωσήρθατε στο επόμενο επίπεδο της απόλαυσης!A1000: 5 λόγοι που την καθιστούν μοναδική

Η A1000 χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακή ατομικότητα με σκοπό την κορυφαία απόλαυση και διαθέτει 5 ισχυρά selling points:

Απολαύστε ακόμη περισσότερες ποικιλίες καφέ με 6 γεύσεις / FoamMaster TM για ονειρεμένο αφρόγαλα / Διαδικασία καθαρισμού CleanMaster στον βασικό εξοπλισμό / Multimedia Touchscreen / Internet of Things - πρόσβαση μέσω διαδικτύου

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της A1000

Οποτεδήποτε και οπουδήποτε: ο προσωπικός σας καφές!

Αυτή η μοναδική εμπειρία καφέ μπορεί να γίνει δική σας ανεξάρτητα με το ποιός είστε ή πού βρίσκεστε - και βέβαια με την προσωπική σας πινελιά για ένα εντελώς νέο επίπεδο πολυτέλειας!

 • Η A1000 είναι κατασκευασμένη με καινοτομίες αιχμής έτσι ώστε κάθε καλεσμένος να μπορεί να απολαύσει τον δικό του, προσωπικό καφέ οποιαδήποτε ώρα, όπου και να βρίσκεται.
 • Η εξαιρετική εφυΐα της A1000 είναι βαθειά κρυμμένη στην εσωτερική της λειτουργία. Αλλά και στο εξωτερικό κομμάτι, το πολυτελές της design κόβει την ανάσα.
 • Η A1000 της Franke είναι κάθε φορά η απόλυτη απάντηση σε οποιαδήποτε επιθυμία καφέ!

Νέα, μεγάλη οθόνη στο interface

Το multimedia interface προσφέρει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των υψηλής ποιότητας βίντεο με εξαιρετικό ήχο.

 • Μαγέψτε τους επισκέπτες σας: Self - service με δελεαστικό menu ροφημάτων, με επιλογή για το μέγεθος του φλυτζανιού και της γεύσης
 • Ενισχύστε την αποτελεσματικότητα στις υπηρεσίες: Εισάγετε μεγάλες παραγγελίες με ένα μόνο βήμα, αποφεύγοντας τυχόν λάθη και αξιοποιήστε τις δύνατότητες της μηχανής
 • Περισσότερες πληροφορίες για εσάς: Διατροφικές πληροφορίες και αλλεργιογόνα για κάθε ρόφημα σε κάθε εικόνα
 • ExtraΕπιπλέον πωλήσεις για εσάς: Το menu των ροφημάτων μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα για να ταιριάζει στις πορσωπικές σας προτιμήσεις, με βίντεο ή διαφημίσεις για να δελεάσει τους πελάτες σας ακόμη περισσότερο

Ελβετικής κατασκευής από το Α ως το Ω

Η A1000 κατασκευάζεται στην Ελβετία. Αυτό εγγυάται την κορυφαία ποιότητα, την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την αντοχή έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας.

 • Εξαιρετικό brew group: brew group με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με φίλτρα 43 mm και 50 mm που αποσπώνται εύκολα και γρήγορα από το εμπρόσθιο μέρος της μηχανής χωρίς τη χρήση εργαλείων.
 • Άλεση ακριβείας: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εώς και 3 μύλοι άλεσης καφέ. Το δοχείο κόκκων καφέ είναι εύκολα προσβάσιμο χάρη στον κεντρικό μηχανισμό απασφάλισης στο εμπρόσθιο τμήμα της μηχανής - χωρίς τη χρήση εργαλείων!
 • 3 boiler: Ξεχωριστά boiler για ζεστό νερό, για την προετοιμασία του καφέ και για την εγγύηση μέγιστης απόδοσης ατμού.

CleanMaster: πλήρως αυτόματο σύστημα καθαρισμού

Το αυτόματο σύστημα καθαρισμού CleanMaster συμπεριλαμβάνεται στην standard έκδοση της μηχανής για να διασφαλιστεί ότι τηρούνται ανά πάσα στιγμή ακόμα και τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής.

 • Επιστημονικά αποδεδειγμένος καθαρισμός: απλούστερος, γρηγορότερος, αυτόματος καθαρισμός για υποδειγματική υγιεινή σύμφωνα με τα κριτήρια της HACCP
 • Υγιεινό, πρακτικό σύστημα με δοχεία για μέγιστη υγιεινή: Σύστημα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για εώς και δυο τύπους γάλακτος με δυο παράλληλα κυκλώματα ψύξης.
 • Αποδοτική διαδικασία καθαρισμού: Πλήρως αυτόματη, πρακτική διαδικασία για μέγιστη άνεση και ασφάλεια

 

FoamMaster: ονειρεμένη ποιότητα στο αφρόγαλα

Ενσωματωμένο στη standard έκδοση, το σύστημα FoamMaster TM σας εγγυάται τέλειο αφρόγαλα κάθε φορά, κάτι που σίγουρα θα αφήσει έκπληκτους τους καλεσμένους σας!

 • Ασυναγώνιστη ποιότητα αφρογάλακτος: Η σύσταση και η πυκνότητά του μπορούν να ρυθμιστούν, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσφέρετε ροφήματα με "στρώσεις", όπως για παράδειγμα ο latte macchiatto.
 • Εξαιρετική σύνθεση: Ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες, κάτω από τις πιο υψηλές απαιτήσεις
 • Ατελείωτη δημιουργικότητα: Γευτείτε διάφορους συνδυασμούς με ζεστό και κρύο γάλα, ή ζεστό και κρύο αφρόγαλα
 • Δύο ποικιλίες γάλακτος, 2 παράλληλα κυκλώματα ψύξης: Ιδανικό για διαφορετικές πιοικιλίες γάλακτος ή εναλλακτικές λύσεις με γαλακτοκομικά προϊόντα

Μάθετε περισσότερα για το την ποιότητα του αφρόγαλου της Franke

Άριστη απόδοση - Η A1000 παραμένει συνδεδεμένη

Κάθε Α1000 σας δίνει ένα μοναδικό εισητήριο για την εμπειρία της κορυφαίας απόλαυσης. Επιλέον μπορείτε να έχετε πάντα πρόσβαση στην Α1000 μέσω διαδικτύου, απευθείας από το smartphone σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πληροφορηθείτε για το ποιά ροφήματα έρχονται πρώτα σε πωλήσεις στην περιοχή σας ή για να παρακολουθείτε πόσο αξιόπιστα δουλεύει η Α1000, μέρα με την ημέρα. Για να αποφύγετε τις διακοπές στη λειτουργία της μηχανής, το σύστημα σας ενημερώνει εγκαίρως για τις εργασίες συντήρησης που απαιτούνται. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, οι "έξυπνες" μηχανές καφέ μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην επιτυχία της επιχείρησής σας!

Περισσότερη ευελιξία

Η A1000 παρέχει ακόμη περισσότερες επιλογές ρύθμισης για να έχετε ακριθβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ένας τρίτος μύλος άλεσης για ένα special blend? Τί θα λέγατε για την προσθήκη του Flavor Station ή του θερμαντήρα φλυτζανιών? Σταδιακά μπορείτε να προσθέσετε όλα τα extra στην Α1000!

Μάθετε περισσότερα για τον εξοπλισμό της Franke