Μονάδικη απόλαυση καφέ - ακόμα και στο χέρι!

Ακόμα κι αν οι πελάτες βιάζονται και δεν έχουν πολύ χρόνο, δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να απολαύσουν έναν υπέροχο, γευστικό καφέ! Είτε για το σπίτι, είτε για το γραφείο είτε ακόμη και στο δρόμο: προσφερετε στους πελάτες σας καφέ ποιότητας barista οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή!


Franke Coffee Systems – Το κλειδί της επιτυχίας

Προσφέρετε ένα τεράστιο φάσμα ροφημάτων με την ανώτερη ποιότητα της Franke και απολαύστε το χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης των μηχανημάτων σας. Η επιλογή της σωστής μηχανής είναι καταλυτική για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Είτε πρόκειται για μια υπεραυτόματη μηχανή στον πάγκο σας, είτε για μηχανές καφέ φίλτρου σε χώρο self service, η Franke έχει για εσάς την κατάλληλη λύση.

Family Express: Κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων καφέ χάρη στη Franke

Η αλυσίδα καταστημάτων Family Express από το Valparaiso (Indiana, USA) έβλεπε για χρόνια τις πωλήσεις καφέ να πέφτουν. Ο λόγος; Οι απαιτήσεις των πελατών για ποιοτικά, ζεστά και κρύα ροφήματα υπερέβαιναν κατά πολύ τις δυνατότητες της επιχείρησης. Η λύση: Ένα νέο concept γύρω απ' τον καφέ βασισμένο στην Franke FoamMaster 850 - για τον πιο νόστιμο καφέ "στο χέρι"!

Διαβάστε την ιστορία επιτυχίας της Family Express

Ο υπέροχος κόσμος των μηχανών FRANKE