Η επαγγελματική μηχανή καφέ για ξενοδοχεία για απόλυτη απόλαυση στον καφέ

Είτε πρόκειται για self service εξυπηρέτηση στον μπουφέ του πρωινού στο ξενοδοχείο σας, είτε για ένα espresso που θέλετε να προσφέρετε μετά το μεσημεριανό, είτε για speciality coffees σε επίπεδο barista που θέλετε να προσφέρετε στο bar: οι λειτουργίες ενός ξενοδοχείου είναι γεμάτες προκλήσεις για έναν ξενοδόχο! Ο στόχος σας: να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας με έναν σταθερά ποιοτικό, μοναδικό καφέ - παρά τις διαφορετικές ανάγκες των επισκεπτών σας στον καφέ, ή την μέγιστη απόδοση σε ώρες αιχμής ή την αλλαγή βάρδιας του προσωπικού εντός της ημέρας.


Η κρίσιμη στιγμή: η επιλογή της σωστής μηχανής για το σωστό πόστο

Η επιλογή της κατάλληλης μηχανής για κάθε σημείο είναι καίριας σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Από μια υπεραυτόματη μηχανή για το κομμάτι του πρωινού μέχρι και μία μηχανή με κάψουλες για τις αίθουσες συνεδριάσεων, η μεγάλη ποικιλία μηχανών καφέ της Franke έχει την ιδανική λύση για εσάς.

Parkhotel Gunten: Franke Η A600 ξεχωρίζει για την απόδοση και την απόλαυση.

Οι επαγγελματικές αυτόματες μηχανές καφέ μπορούν να απλοποιήσουν τις καθημερινές εργασίες και να συνδυάσουν την αποδοτικότητα με την απόλαυση: Το Parkhotel Gunten στη λίμνη Thun της Ελβετίας έφερε έναν πραγματικό μάγο στην ομάδα του!

Διαβάστε την επιτυχημένη πορεία του ξενοδοχείου Parkhotel Gunten

Τί κάνει την A600 την τέλεια μηχανή για ένα ξενοδοχείο?

Χάρη στο μεγάλο δοχείο νερού και το μεγάλο δοχείο κόκκων καφέ η self service εξυπηρέτηση κυλά ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Η A600 είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστη, πόσο μάλλον εάν τοποθετηθεί επάνω σε service trolley. Το πλήρως αυτόματο πρόγραμμα καθαρισμού μειώνει επίσης σημαντικά το φόρτο εργασίας του προσωπικού σας.

Μάθετε περισσότερα για την Franke A600

Ο υπέροχος κόσμος των μηχανών καφέ FRANKE