Η τέλεια μηχανή καφέ για τη μαζική εστίαση

Είναι γεγονός πως σε χώρους μαζικής εστίασης η πίεση στο προσωπικό - και ιδιαίτερα στους σερβιτόρους, είναι μεγάλη. Σε τέτοια μέρη, μια επαγγελματική μηχανή καφέ με μεγάλη απόδοση, εύκολη στη χρήση και με σταθερή ποιότητα στον καφέ είναι η καλύτερη λύση. Τα χαρακτηριστικά αυτά και πολλά ακόμη θα τα βρείτε σε μια καφετιέρα Franke.


Το κλειδί για την επιτυχία μια επιχείρησης

Η επιλογή της σωστής μηχανής καφέ για το κατάλληλο πόστο είναι θεμελιώδης! Είτε πρόκειται για μια υπεραυτόματη μηχανή καφέ για τον πάγκο του εστιατορίου σας, είτε για μια ημιαυτόματη για το bar της καφετέριάς σας, η Franke έχει για εσάς την ιδανική λύση.

Η ιστορία επιτυχία της Dunkin' Donuts

Η Dunkin' Donuts είναι γνωστή για τις εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες που προσφέρει. Η αυτόματη μηχανή καφέ Franke A600 ταίριαξε πλήρως στο concept της διεθνούς αλυσίδας: αξεπέραστη ποιότητα καφέ, μεγάλη ποικιλία ροφημάτων και ασυναγώνιστη απόδοση! Η A600 είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις, ακόμα και τις πιο πολυσύχναστες ώρες!

Διαβάστε την ιστορία επιτυχίας της Dunkin' Donuts

Ευκολία στη χρήση και αξεπέραστη ποιότητα καφέ

Κοντά στο μεγάλο πλεονέκτημα της A600 να προετοιμάζει ροφήματα πάντα με την ίδια, σταθερή εξαιρετική ποιότητα, είναι και πολύ εύκολη στον χειρισμό χάρη στην διαισθητική οθόνη αφής. Η εντελώς αυτόματη λειτουργία καθαρισμού ξεκινήσει αμέσως μόλις την προγραμματίσετε, ενώ το ενσωματωμένο δοχείο καθαρισμού εγγυάται για τα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής, ακόμη κι όταν οι βάρδιες του προσωπικού αλλάζουν συχνά.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την A600

Ο υπέροχος κόσμος των μηχανών καφέ FRANKE