Η τέλεια μηχανή καφέ για το γραφείο και τις αίθουσες συνεδριάσεων

Φροντίστε να προσφέρετε πού και πού μερικές στιγμές απόλαυσης στο προσωπικό σας, εν ώρα εργασίας! Εμείς έχουμε την τέλεια πρόταση: τί καλύτερο από ένα γευστικό specialty coffee, χωρίς κόπο με την ευέλικτη μηχανή καφέ με κάψουλες C250FM. Θα δείτε πως αυτή η χειρονομία εκτίμησης προς το προσωπικό σας θα δώσει ένα παραπάνω κίνητρο στους υπαλλήλους σας, αλλά κυρίως θα δημιουργήσει μια ευχάριστη εργασιακή ατμόσφαιρα.


Η κορυφή της απόλαυσης

Προσφέρετε ένα απολαυστικό φλυτζάνι καφέ με μοναδικό άρωμα στους υπαλλήλους, αλλά και στους καλεσμένους σας. Με τη μηχανή καφέ με κάψουλες από τη Franke μπορείτε να προσφέρετε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε επίπεδο και ποιότητα barista: καφές, τσάι και ποικιλίες ροφημάτων με γάλα, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού! Η επιλογή της κατάλληλης μηχανής για τον χώρο σας είναι αναμφίβολα κρίσιμη για την επιτυχία της επιχείρησής σας.           

Η ιστορία της επιτυχίας του ξενοδοχείου Steigenberger Belvédère στο Davos

Το Steigenberger Grandhotel Belvédère στο Davos φιλοξενεί συχνά εξέχουσες προσωπικότητες κατά το ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Συνέδριο, τις οποίες περιποιείται με τη νέα μηχανή καφέ με κάψουλες C250FM. Περίπου 60 δωμάτια - γραφεία στο πολυτελές, πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτουν από μια τέτοια μηχανή με κάψουλες κατά της ημέρες του συνεδρίου.

Διαβάστε την ιστορία επιτυχίας του Steigenberger Belvédère στο Davos

Ο υπέροχος κόσμος των μηχανών FRANKE