Κανείς δεν λέει όχι σε ένα τέλειο φλυτζάνι καφέ

Λίγα πράγματα φέρνουν τους ανθρώπους τόσο κοντά όσο ένας καφές. Είτε βρίσκεστε στο εστιατόριό σας, είτε στο γραφείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων ή στην καφετέρια, η απόλαυση ενός καφέ κάνει κάθε σας στιγμή πιο όμορφη! Η κυριότερη προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε τον τέλειο καφέ και να εξασφαλίσουμε ότι και οι πελάτες ή οι καλεσμένοι σας θα είναι ευχαριστημένοι. Θα εκπλαγείτε από την γευστική εμπειρία!Ακριβώς όπως σας αρέσουν: Η καινοτόμος μηχανή καφέ από τη Franke

Ιδανικές λύσεις

Ανεξάρτητα από το πόσα φλυτζάνια καφέ προετοιμάζετε κάθε μέρα, η Franke σας προσφέρει την κατάλληλη, επαγγελματική, αυτόματη μηχανή καφέ με τέλειο αφρόγαλα για κάθε χώρο. Από την A200 μέχρι και την ολοκαίνουρια A1000, την FoamMaster 850 και την επαγγελματική μηχανή καφέ με κάψουλες C250FM - η προετοιμασία καφέ υψηλής ποιότητας με άψογο αφρόγαλα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Μάθετε περισσότερα για την αυτόματη μηχανή καφέ της Franke

Τέλειο αφρόγαλα

Σαν να φτιάχτηκαν με το χέρι, το αφρόγαλα και ο espresso αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά για την παρασκευή ενός λαχταριστού cappuccino. Κι όμως η απόλαυση βρίσκεται στη λεπτομέρεια! Και συγκεκριμένα στο αφρόγαλα, το οποίο θα πρέπει να ενώσει τα δυο αυτά συστατικά με επιτυχία. Οι υπεραυτόματες μηχανές καφέ της Franke προσφέρουν αφρόγαλα που θα ενθουσιάσει κάθε coffee lover - η σύνθεσή του μπορεί να ρυθμιστεί, ακόμα και κατά την παρασκευή ροφημάτων. Ποιότητα barista στο αφρόγαλα του cappuccino, στον latte macchiato ή σε αρωματισμένα ροφήματα με γάλα. Είτε πρόκειται για κρύο ή ζεστό πάντα προσφέρουμε το καλύτερο αφρόγαλα που έχετε δοκιμάσει ποτέ!

  • Προεραιτικά: FoamMaster ™
    Εγγυημένο εξαιρετικό αφρόγαλα ανά πάσα στιγμή - ακόμη κι όταν πρόκειται για μεγάλες ποσότητες και απαιτήσεις! Δείτε το video

  • Επιλογή για σύστημα γάλακτος
    Υψηλή ποιότητα (για ζεστό γάλα / ζεστό αφρόγαλα). Ακριβής ποσότητα για κάθε ρόφημα

Πανέυκολος χειρισμός

Οι μηχανές καφέ Franke έχουν λάβει πολλά βραβεία για τον απλό και διαισθητικό χειρισμό τους. Σκοπός μας είναι να απλοποιήσουμε τη δουλειά στους χώρους μαζικής εστίασης, χωρίς όμως να θυσιάσουμε την ποιότητα! Οι οθόνες αφής μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το προσωπικό. Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη σε όλες τις αυτόματες μηχανές Franke, ανεξαρτήτως χωρητικότητας.

Δείτε το video

Τέλειος καθαρισμός

Η τήρηση των αυστηρών προτύπων υγιεινής HACCP είναι αυτονόητη για την Franke.
ια τον καθαρισμό της μηχανής σας επιλέξτε το αυτόματο σύστημα καθαρισμού Easy Cleaning, όπου για τον καθαρισμό θα χρειαστεί να προσθέσετε εσείς το απαραίτητο υγρό, ή το εντελώς αυτόματο σύστημα CleanMaster με ενσωματωμένο δοχείο για το υγρό καθαριστικό.

Δείτε το video για το CleanMaster

Δείτε το video για το Easy Cleaning

Άψογη υποστήριξη

Η Franke έχει παγκόσμιες συνεργασίες σε όλες τις περιοχές του κόσμου που προσφέρεται καφές. Κατά συνέπεια οι ειδικοί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν δίνοντάς σας από απλές συμβουλές μέχρι καθοδήγηση για τις πωλήσεις και lifetime service. Το δίκτυο των εξειδικευμένων τεχνικών μας είναι έτοιμο να σας παρέχει άμεση βοήθεια στον χώρο σας για να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Παραδίδουμε, εγκαθιστούμε, προγραμματίζουμε κι εκπαιδεύουμε. Με κάθε μηχανή καφέ που δίνουμε προσφέρουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο προσωπικό σας έτσι ώστε η καθημερινή χρήση, ο καθαρισμός και η ανατροφοδότησή της με προϊόντα να γίνεται εύκολα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι επίσης αυτονόητο ότι εκτός των άλλων παρέχουμε και συμβουλές για το πώς θα διατηρήσετε σταθερή την υψηλή ποιότητα των ροφημάτων. Για να μείνετε όσο το δυνατό πιο ευχαριστημένοι από την επιλογή σας, αφού η νέα σας μηχανή τεθεί σε λειτουργία, προγραμματίζεται από τους τεχνικούς μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας για να ανταποκρίνεται όσο το δυνατό περισσότερο στις προσδοκίες σας.

Ο υπέροχος κόσμος των μηχανών καφέ Franke