Κάτι παραπάνω από ψυγείο: το Franke milk cooler!

Με το ψυγειάκι για γάλα της Franke μπορείτε να έχετε το γάλα πάντα κρύο και σε σταθερή θερμοκρασία για να φτιάξετε οποιαδήποτε στιγμή το τέλειο ζεστό ή κρύο αφρόγαλα που χρειάζεστε και να προσφέρετε όλα τα μοντέρνα ροφήματα!


Εξαιρετικά ευέλικτο

Οι μονάδες ψύξης της Franke μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις μηχανές καφέ Franke. Είναι σχεδιασμένες να ταιριάζουν απόλυτα με την μηχανή σας κι εκτός από ότι προσφέρουν τέλεια ποιότητα στο αφρόγαλα, είναι και οπτικά πανέμορφες!

KE200 - Η συμπαγής λύση

Το 4lt ψυγειάκι αποτελεί την ιδανική λύση για μικρή ως μέτρια κατανάλωση. Μπορεί να κλειδώσει και καθαρίζεται πολύ εύκολα με το χέρι.

Chill & Cup - Ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου

Το Chill & Cup αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό για μέρη που δεν υπάρχει αρκετός χώρος. Η βάση αποτελείται από ένα ψυγειάκι 5 lt, ενώ το επάνω κομμάτι του διαθέτει 2 επιφάνειες θέρμανσης εώς και 80 φλυτζανιών.

Βασικό ψυγείο (UKE) - Η λύση στο πρόβλημα χώρου

Σε μέρη που υπάρχει πραγματική έλλειψη χώρου, η μονάδα ψύξης 5lt της Franke είναι η καλύτερη επιλογή. Το ψυγειάκι διαθέτει κλειδαριά και μπορεί να τοποθετηθεί ως βάση στη μηχανή σας. Κατάλληλο για χώρους μαζικής εστίασης.

Ψυγείο που τοποθετείται κάτω από τον πάγκο (UT 320) - Για μεγάλες ποσότητες

Εάν χρειάζεστε μεγάλες ποσότητες γάλακτος η Franke έχει τη λύση! Ψυγείο χωρητικότητας 12 lt με δυνατότητα εγκατάστασης στον πάγκο, ακριβώς κάτω από την μηχανή σας.