Ασύγκριτη απόλαυση με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στο πρακτικό Flavor-station

Ενισχύστε τον καφέ και τα υπόλοιπα ροφήματα με γάλα που προσφέρετε με την αυτόματη μηχανή σας, με την προσθηκη εώς και 3 διαφορετικών σιροπιών! Με το πάτημα ενός κουμπιού, η μηχανή τραβάει μια ορισμένη ποσότητα από το σιρόπι που έχετε επιλέξει και αυτό στη συνέχεια φτάνει στο ποτήρι σας από το στόμιο που βγαίνους επίσης ο καφές και το γάλα - για σχεδόν άπειρες δημιουργίες με βάση τον καφέ!


Υπέροχες γεύσεις

Μέχρι και 3 μπουκάλια με διάφορες γεύσεις σιροπιού ή και αλκοολούχων ποτών, σχεδόν οποιουδήποτε σχήματος, μπορούν να τοποθετηθούν στο Flavor-station! Έτσι, σε ελάχιστο χρόνο μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας, προσωπική σπεσιαλιτέ, έχοντας σχεδόν άπειρες επιλογές, καθώς το Flavor-station μπορεί να τραβήξει αυτόματα και δύο γεύσεις ταυτόχρονα. Και το καλύτερο: ο πάγκος σας παραμένει πάντοτε καθαρός και τακτοποιημένος!

Ασύγκριτη γεύση: Flavor-station

Με τον αυτόματο διανομέα σιροπιών μπορείτε να ενισχύσετε τα ροφήματά σας με έως και 3 διαφορετικές γεύσεις - εύκολα, γρήγορα, νόστιμα! Εκτός από ροφήματα με καφέ, μπορείτε ακόμη να προσφέρετε ροφήματα με γάλα σε διάφορες γεύσεις, τα οποία τα παιδιά απλά λατρέυουν!