Τέλειος καφές και αυξημένες πωλήσεις με την Franke FoamMaster 850

Χάρη στη Franke FoamMaster 850, η αλυσίδα Family Express, με πάνω από 60 υποκαταστήματα στο Valparaiso (Indiana, Η.Π.Α.) είδε το κομμάτι του καφέ να κάνει στροφή 180°! Η συνταγή για την επιτυχία? Η ποικιλία ροφημάτων που προσφέρει η FoamMaster 850 σας δίνει τη δυνατότητα να πουλήσετε περισσότερα φλυτζάνια, δημιουργώντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να προσεγγίσετε περισσότερο κόσμο στα καταστήματά σας.


Διαβάστε περισσότερα για την επιτυχία της FoamMaster 850 στα καταστήματα Family Express

logo

Η αρχή

Για μερικά χρόνια η Family Express έβλεπε τις πωλήσεις του καφέ να μειώνονται ολένα και περισσότερο - κυρίως λόγω των διαφορετικών αναγκών των πελατών. Οι πελάτες εδώ και καιρό είχαν αρχίσει να ζητούν υψηλής ποιότητας ζεστούς και κρύους καφέδες, ωστόσο τα προϊόντα που προσέφεραν τα καταστήματα δεν ήταν σε θέση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους.

bla

Νέο concept για τον καφέ

Έτσι, η Family Express δημιούργησε ένα νέο concept γύρω από τον καφέ, το οποίο βασίζεται αποκλειστικά στην Franke FoamMaster 850. Σκοπός ήταν η προσφορά ενός ποιοτικά ανώτερου καφέ, τόσο γευστικού όσο των ροφημάτων που σερβίρονται σε εξειδικευμένα café.

Η συνταγή για μακροπρόθεσμη επιτυχία: Απόλυτη απόλαυση καφέ!

Η Franke FoamMaster 850 προσφέρει καφέ ανώτερης ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι πανεύκολη στη χρήση, χάρη στην οθόνη αφής. Το μενού καθοδηγεί εύκολα και γρήγορα τους πελάτες της Family Express να επιλέξουν τα αγαπημένα τους ροφήματα.

Μια αξιόλογη επένδυση

Η επένδυση της αλυσίδας στην Franke FoamMaster 850 στέθφηκε με επιτυχία, καθώς οι πελάτες ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν λίγο παραπάνω για την ποικιλία, αλλά και την ποιότητα που τους προσφέρεται. Το κέρδος αυξήθηκε ως και 0,20$ ανά φλυτζάνι. Υπολογίζοντας τα αρκετές εκατοντάδες φλυτζάνια καφέ που προσφέρονται ετησίως είναι έναι πολύ θετικό ποσό.

Απόλαυση της επιτυχίας

Ο Gus Olympidis, founder και CEO της Family Express εντυπωσιάστηκε από την επιτυχία που είχε το εγχείρημά του, αλλά και από την ποιότητα της FoamMaster 850: "Θα έκανα το ίδιο, χωρίς αμφιβολία!"

Ο υπέροχος κόσμος των μηχανών καφέ Franke