Συνδυασμός αποδοτικότητας και απόλαυσης - Franke A600

Το Parkhotel Gunten, στη λίμνη Thun της Ελβετίας βασίζεται εδώ και χρόνια σε επαγγελματικές, αυτόματες μηχανές καφέ δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην Franke A600 - Έναν πραγματικό "μάγο", ο οποίος μειώνει σημαντικά τον καθημερινό φόρτο εργασίας του προσωπικού. Οι κόκκοι καφέ καβουρδίζονται σε ένα οικογενειακό, παραδοσιακό roastery, ενώ η μηχανή καφέ κάνει μεγάλη εντύπωση χάρη στην ελβετική τεχνογνωσία, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητά της.


Διαβάστε για την επιτυχημένη πορεία της A600 στο Parkhotel Gunten

Η πρόκληση: Σταθερή ποιότητα και ανεπανάληπτη απόλαυση του καφέ

Το Parkhotel Gunten επιδιώκει να ευχαριστεί τους πελάτες στο μέγιστο με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες κάθε ξενοδόχου που έχει πάθος με τη δουλειά του και φροντίζει για τους επισκέπτες του παρέχοντας ανέσεις τετράστερων ξενοδοχείων είναι καινα εκπληρώσει κάθε τους επιθυμία προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία specialty coffees.

Διαβάστε περισσότερα για τον τέλειο καφέ της Franke

Η λύση για τα πιο γευστικά specialty coffees

Τα μοντέρνα ροφήματα με καφέ, όπως ο cappuccino και ο latte macchiatto μπορούν να καθυστερήσουν σημαντικά τη ροή των ξενοδοχειακών λειτουργιών δημιουργώντας συμφόρηση, ειδικά στον τομέα όπου σερβίρεται το πρωινό. Παρ' όλ' αυτά, ο καφές που προσφέρεται πρέπει να έχει σταθερη ποιότητα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας - ακόμα και σε σεμινάρια ή δεξιώσεις. Η νέα A600 αποτελεί την τέλεια λύση γι' αυτές τις περιπτώσεις.

Κάθε καλεσμένος μπορεί να γίνει barista

Η μοναδική συλλογή ροφημάτων της A600 ικανοποιεί κάθε επιθυμία των καλεσμένων σας! Μόλις την εγκαταστήσετε στο αντίστοιχο service trolley, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε μέρος του ξενοδοχείου: στο χώρο του πρωινού, στο lobby, σε αίθουσα σεμιναρίων κλπ.

Ελάχιστη προσπάθεια, μέγιστη απόλαυση

Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου, Philemon Zwygart, ξέρει να εκτιμά αυτήν την άνεση, αλλά και οι επισκέπτες ενθουσιάζονται με τη νέα υπηρεσία. Για τον κύριο Zwygart, η Franke A600 είναι ένας αποτελεσματικός "μάγος"!: Με την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης και της κορυφαίας ποιότητας του καφέ, το πρόγραμμα αυτόματου καθαρισμού μειώνει ακόμη περισσότερο το φόρτο των υπαλλήλων.

Ο υπέροχος κόσμος των μηχανών καφέ Franke