Μια υπέροχη συνεργασία: Steigenberger and Franke

Το Steigenberger Grandhotel Belvédère στο Νταβός της Ελβετίας φιλοξενεί εξέχοντες καλεσμένους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ υποδέχοντάς τους με την υψηλής τεχνολογίας, καινοτόμα μηχανή καφέ με κάψουλες C250FM από τη Franke Coffee Systems. Περίπου 60 δωμάτια - γραφεία του πολυτελούς ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με την νέα μηχανή καφέ!


Δημιουργίες καφέ για τις πιο υψηλές απαιτήσεις

Στην Παγκόσμια Οικονομική Διάσκεψη κορυφής το 2016, η Franke σε συνεργασία με την K-fee System GmbH ένωσαν τις δυνάμεις τους για το Steigenberger Grandhotel Belvédère του Davos. Κατά την ετήσια αυτή συνάντησή, διεθνή ονόματα από τον πολιτικό και οικονομικό κόσμο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το καινοτόμο σύστημα με κάψουλες.

Ο Marc Krüger, CEO της Krüger Group με το εμπορικό σήμα K-fee® Professional System δήλωσε ενθουσιασμένος από την συνεργασία: "Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία με το Steigenberger Grandhotel Belvédère του Davos. Τα συστήματά μας είναι σε θέση να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις ακόμη κι ενός τόσο κορυφαίου ξενοδοχείου όπως αυτό."

5 αστέρια για τη μηχανή με κάψουλες της Franke

Ο Food and Beverage Manager του Steigenberger Grandhotel Belvédère είναι περισσότερο από ευχαριστημένος με τις επαγγελματικές μηχανές καφέ της Franke: "Εϊμαστε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από την K-fee® Professional System. Η μηχανή είναι απλή στον χειρισμό και πανεύκολη στο καθάρισμα. Η εξυπηρέτηση 60 δωματίων, κατά τη διάρκεια του ετήσιου αυτού συνεδρίου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολα."

Εξαιρετική απόλαυση καφέ

Οι 2 νέες μηχανές μας, η C200 και η C250FM είναι πολύ εύκολες στη χρήση, ενώ η μεγάλη ποικιλία ροφημάτων σε επίπεδο και ποιότητα barista θα σας εκπλήξει! Απολαύστε μια ποικιλία από καφέδες ή τσάι με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού χωρίς να ανησυχείτε καθόλου για το καθάρισμα: και οι τα δυο μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα αυτόματου καθαρισμού! Το μοντέλο C250FM διαθέτει επιπλέον το βραβευμένο σύστημα γάλακτος FoamMaster ™ της Franke, το αποκορύφωμα της απόλαυσης!

Μάθετε περισσότερα για το σύστημα Franke FoamMaster™

Ο υπέροχος κόσμος των μηχανών καφέ FRANKE