Απολαύστε την αυθεντική ιταλική κουλτούρα!

Η προετοιμασία ενός espresso είναι πάθος! Για έναν barista οι ακριβείς, μελετημένες κινήσεις, οι πολλαπλές επαναλήψεις της διαδικασίας και τα μικρά μυστικά αποτελούν μια όμορφη, καθημερινή τελετουργία, την οποία χαίρεται να επαναλαμβάνει μπροστά σε κοινό. Οι κλασσικές μας μηχανές υποστηρίζουν την τέχνη του barista με την τεχνική τους φινέτσα, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και την εξαιρετική αντοχή τους!


Κλασσικές μηχανές espresso : Τρόπος ζωής!

Οι κλασσικές μας μηχανές είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να επιτρέπουν στον barista να λάμψει! Κι αυτό γιατί μπορεί να νιώσει σίγουρος πως θα έχει άψογη σταθερότητα στην θερμοκρασία, θα μπορεί να ρυθμίσει ξεχωριστά την θερμοκρασία παρασκευής του καφέ αλλά και να υποστηριχθεί διακριτικά από μια σειρά από ηλεκτρονικές λειτουργίες. Δηλαδή, τις ιδανικές συνθήκες για να ξεδιπλώσει κανείς τις δεξιότητές του στην παρασκευή του καφέ!


Η τελειότητα από φλυτζάνι σε φλυτζάνι

Η σταθερή ποιότητα ενός espresso εξαρτάται προ πάντων από τη σταθερή θερμοκρασία κατά την παρασκευή του. Γι΄αυτό οι μηχανές μας διαθέτουν μια μοναδική συσκευή εναλλαγής θερμότητας (heat exchanger), η οποία μέσω του ατμού από το boiler θερμαίνεται ομοιόμορφα κι εξασφαλίζει άψογη σταθερότητα.

Υπέροχο άρωμα

Το κλειδί για την ιδανική εκχύλιση των αρωματικών ουσιών του καφέ βρίσκεται στην ταχύτητα και τη διάρκεια ροής του νερού. Αυτές τις παραμέτρους έχουμε ήδη βελτιώσει στα καινούρια μας μοντέλα, μειώνοντας τη διάμετρο του κλείστρου σε 53mm (από το σύνηθες 58mm) και πετυχαίνοντας ιδανικά επίπεδα εκχύλισης.

Ελευθερία στην δουλειά του barista

Χάρη στην λειτουργία ITC (Individual Temperature Control) η θερμοκρασία παρασκευής καφέ μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά για κάθε group -στο μοντέλο T400, αλλά και για κάθε προϊόν στο μοντέλο Τ600. Στην Τ600 μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την θερμοκρασία της παρασκευής του καφέ, καθώς και τη θερμοκρασία του boiler ξεχωριστά. Οι λειτουργίες αυτές προσφέρουν άπειρες ευκολίες σε έναν έμπειρο barista.

Άψογη ποιότητα στο αφρόγαλα

Το “έξυπνο” ακροφύσιο ατμού διακόπτει αυτόματα την διαδικασία παρασκευής, αμέσως μόλις παραχθεί το τέλειο αφρόγαλα. Χάρη στην αυτόματη αυτή λειτουργία μπορείτε να προγραμματίσετε τη σύστασή του, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και για κάθε ακροφύσιο ξεχωριστά. Η αυτόματη αυτή λειτουργία διατίθεται προαιρετικά στο μοντέλο T400 και ως standard στην Τ600.

Απλά απολαύστε!

Η έξυπνη πλοήγηση στο μενού, ο εύκολος έλεγχος της αντλίας και της πίεσης του boiler και η ηλεκτρονική υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία. Όλ’ αυτά κάνουν την δουλειά ευκολότερη και σας χαρίζουν περισσότερες στιγμές απόλαυσης.

Μεγάλη ποικιλία μοντέλων

Εκτός από τα βασικά μας μοντέλα με δυο, τρία ή τέσσερα group οι ημιαυτόματες μηχανές καφέ μπορούν να προσαρμοστούν σε πιο εξειδικευμένες ανάγκες. Οι εκδόσεις “take away” για παράδειγμα, διαθέτουν μεγαλύτερο χώρο κάτω από το group για ψηλότερα ποτήρια και φλυτζάνια. Επιπλέον οι πιο συμπαγείς εκδόσεις των T200 και T400 με δυο group η καθεμία, προσφέρουν τα ίδια, εξαιρετικά αποτελέσματα όπως και τα αντίστοιχα μεγαλύτερα μοντέλα, μόνο που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο.

Ευφυής χρήση

Οι ημιαυτόματες μηχανές espresso μας αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πως η Franke κατανοεί και ανταποκρίνεται αόλυτα στια ανάγκες της μαζικής εστίασης. Κατά την συνήθη χρήση πρέπει να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας, ωστόσο η πλήρης απόδοση θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη σε ώρες αιχμής. Τόσο η T400, όσο και η T600 μπορούν να αυξήσουν ενέργεια για τη θερμότητα σε χρόνο μηδέν. Αυτή η λειτουργία εγγυάται άψογη απόδοση, με βελτίωση στην κατανάλωση ενέργειας.

Ο συναρπαστικός κόσμος του espresso

Οι κλασσικές μηχανές espresso της Franke, συμπεριλαμβανομένων των Τ200, Τ400 και Τ600 δεν είναι απλά ένα τεχνολογικό θαύμα! Με το κομψό τους σχέδιο ενσαρκώνουν την ιταλική κουλτούρα του espresso και αποτελούν μια πανέμορφη προσθήκη στο χώρο για τους πελάτες. Τα υψηλά πρότυπα της Franke διαφαίνονται μέσα από την εξαιρετική ευκολία στη χρήση, από τις πολλές εκπληκτικές λεπτομέρειες και φυσικά στις απεριόριστες δυνατότητες, οι οποίες σας είναι απαραίτητες.


T200: Μια κατηγορία στον espresso από μόνη της

 

Το βασικό μοντέλο ημιαυτόματης μηχανής της Franke:

 • Διατίθεται προαιρετικά με ένα, δυο ή τρία group
 • Κυρίως κατασκευή και δίσκος αποστράγγισης από ανοξείδωτο ατσάλι
 • Τεχνολογία εκχύλισης State-of-the-art
 • Τέσσερα ξεχωριστά προγραμματιζόμενα κουμπιά επιλογής για κάθε group, συν ένα μεμονομένο κουμπί (start/stop)
 • Συμπαγής έκδοση με δυο group
 • Προαιρετικά με φωτισμό LED στα πλαϊνά. Θέρμανση με φυσικό αέριο και ηλεκτρική επιφάνεια θέρμανσης φλυτζανιών (ξεκινώντας από την έκδοση με δυο group)

T400: Το "μεγάλο" πάθος

 

Αυτή η ημιεπαγγελματική μηχανή espresso αποτελεί ένα εξαιρετικά προηγμένο, επαγγελματικό εργαλείο:

 • Προαιρετικά διατίθεται με δυο, τρία ή τέσσερα group
 • Τεχνολογία εκχύλισης State-of-the-art και καθοδήγηση του χειριστή
 • Μανόμετρο για τον έλεγχο της πίεσης στην αντλία και το boiler
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος της θερμοκρασίας του boiler
 • Τέσσερα ξεχωριστά προγραμματιζόμενα κουμπιά επιλογής για κάθε group, συν ένα μεμονομένο κουμπί (start/stop)
 • Η θερμοκρασία του νερού μπορεί να προγραμματιστεί διαφορετικά για κάθε group , και να χρησιμοποιηθεί για το αντίστοιχο είδος καφέ που θέλετε να κάνετε./li>
 • Κουμπί για αύξηση της θέρμανσης σε ώρες αιχμής
 • Προαιρετικά διατίθεται με Αυτόματο ακροφύσιο (MAT) και θερμαινόμενη επιφάνεια φλυτζανιών
 • Σε μαύρο, λευκό ή κόκκινο

 


T600: Η λαμπερή τελειομανής

Αυτή η ημιαυτόματη μηχανή espresso είναι ένα μοναδικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες:

 • Προαιρετικά διατίθεται με δυο, τρία ή τέσσερα group
 • Τεχνολογία εκχύλισης State-of-the-art και ηλεκτρονική καθοδήγηση κι έλεγχος
 • Δυο ξεχωριστά προγραμματιζόμενες ποσότητες ζεστού νερού
 • Ηλεκτρονικός έλεγχος της άλεσης σε κάθε group
 • Τέσσερα ξεχωριστά προγραμματιζόμενα κουμπιά επιλογής για κάθε group, συν ένα μεμονομένο κουμπί (start/stop)
 • Η θερμοκρασία του νερού μπορεί να προγραμματιστεί διαφορετικά για κάθε group , και να χρησιμοποιηθεί για το αντίστοιχο είδος καφέ που θέλετε να κάνετε.
 • Κουμπί για αύξηση της θέρμανσης σε ώρες αιχμής
 • Με Αυτόματο ακροφύσιο (MAT) και θερμαινόμενη επιφάνεια φλυτζανιων
 • Σε ανθρακί, μπεζ ή κόκκινο